Boty Asolo Pokrajina GV LTH volna A410

Boty Asolo Pokrajina GV LTH volna A410

Boty Asolo Pokrajina GV LTH volna A410

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 207,89 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Boty Asolo Pokrajina GV LTH volna A410 - opis izdelka

Boty Asolo Pokrajina GV LTH volna A410 Lahki usnjeni škornji na polovici gležnja z vodoodporno membrano. Ne bodo se izgubili v naravi ali na ulicah mesta. Zagotovljeno celodnevno udobje, varen korak. Za lepo izkušnjo vam ni treba daleč. Pojdite po hribu za hišo na drugačen način kot običajno. Prestopite začarani balvan, se raztezajte pod vejami dreves in hodite ob potoku. In poglej okoli. Podplati Vibram® A-Sport so že na vidiku. Vlažni kamni in korenine vas lahko ustavijo, vendar vas ne bodo ustavili. In četudi iz neprevidnosti zdrsnete v lužo ali blato, vam kapljica vode ne bo stopila na noge. Vodoodporna membrana GORE-TEX® jo ustavi. Ko se boste spustili navzdol - nazaj v civilizacijo - bodo vaša stopala obdelana z anatomsko blazinico in mehko srednjo podplato EVA. Tako domov pridete ne Self s čisto glavo, ampak tudi z nogami brez pretisnih omotov. Ključne značilnosti Teža: 470 g (1/2 para) Zgornja stran: vodoodbojno usnje 1,6-1,8 mm Membrana: GORE-TEX® razširjeno udobje Podplat: Asolo / Vibram® A-Sport Podplat: mehka EVA Vložek: anatomski A-Sport Gumijasta zaščita na konici Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Boty Asolo Pokrajina GV LTH volna A410

Ta izdelek je v kategoriji Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Boty Asolo Pokrajina GV LTH volna A410 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Škornji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Boty Asolo Pokrajina GV LTH volna A410 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Boty Asolo Pokrajina GV LTH volna A410 - drugi zanimivi izdelki

Boty Asolo Pokrajina GV LTH volna A410 - kako najti najboljšo ponudbo?