Boty La Sportiva TX5 nizka GTX moški ogljik / rumena

Boty La Sportiva TX5 nizka GTX moški ogljik / rumena

Boty La Sportiva TX5 nizka GTX moški ogljik / rumena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 197,07 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Boty La Sportiva TX5 nizka GTX moški ogljik / rumena - opis izdelka

Boty La Sportiva TX5 nizka GTX moški ogljik / rumena Tehnični pohodniški čevlji, za katere se vam ni treba bati, da bi z uhojene poti srečali druge. Uporablja se lahko za klasično pohodništvo in za dostop pod plezalnimi tereni ali na ulici Via Ferrata. Zgornji del je izdelan iz visokokakovostnega nubuk usnja in v kombinaciji z zgornjim delom celotnega obsega. Obloga z membrano GORE-TEX® zagotavlja, da nobena kapljica ne zaide. Trpežen podplat vibram z grobim vzorcem (Mega Grip) bo zagotovil odličen oprijem in varnost za vsak vaš korak. majhna teža (940 g / par v velikosti 42 EU) trpežna konstrukcija - zgornji del iz usnja nubuk, komplet s celotnim obsegom zmanjšano število šivov nepremočljiva - membrana GORE-TEX® kvaliteten podplat z grobim vzorcem penasti podplat, ki blaži tekalno plast - visoko udobje podaljšana vezalka Parametri: Zgornji del: kombinacija Vmesni podplat: vbrizgana Eva pena Podplat: Vibram® Mega Grip Podloga: tekstil Izolacija: Ne Hidroizolacija: Da Membrana: GORE-TEX® Širina čevlja: običajna Vezalka: klasična Teža / par (g): 940 Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Boty La Sportiva TX5 nizka GTX moški ogljik / rumena

Ta izdelek je v kategoriji Pohodniški čevlji, pripada znamki La Sportiva, velikost je 47.

Izdelek Boty La Sportiva TX5 nizka GTX moški ogljik / rumena najdete med izdelki v skupini Moški čevlji, pripada znamki La Sportiva, velikost je 47.

Boty La Sportiva TX5 nizka GTX moški ogljik / rumena - parametri izdelka

Velikost41
Velikost41,5
Velikost42
Velikost42,5
Velikost43
Velikost43,5
Velikost44
Velikost45
Velikost45,5
Velikost46
Velikost47
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaLa Sportiva
Velikost47

Boty La Sportiva TX5 nizka GTX moški ogljik / rumena - zgodovina cen in razpoložljivosti

Boty La Sportiva TX5 nizka GTX moški ogljik / rumena - drugi zanimivi izdelki

Boty La Sportiva TX5 nizka GTX moški ogljik / rumena - kako najti najboljšo ponudbo?