Boty Salming Race 7 moški Black / varnost rumena

Boty Salming Race 7 moški Black / varnost rumena

Boty Salming Race 7 moški Black / varnost rumena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 118,97 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Boty Salming Race 7 moški Black / varnost rumena - opis izdelka

Boty Salming Race 7 moški Black / varnost rumena Salming RACE7 je čistokrvni cestni čevelj. V primerjavi s prejšnjimi generacijami je zgornji del še enostavnejši, tanjši in udobnejši. Poleg tega se je na novo uporabljeni Salming RunLite zmanjšala celotna teža RACE - le 176g v velikosti 8 UK! Tekaški čevlji Vrsta: Road Racing Po spolu: moški Kapljica: 5 mm Barva: rumena Teža: 196 g (US 9) Enota za torzijsko učinkovitost ™ Enota za učinkovitost torzije ™ je tehnologija, ki občutljivo podpira stabilnost čevljev. Ta ogljikova enota je skrita v podplatu Race7, tako da ni omejujoča, ampak, nasprotno, povečuje učinkovitost delovanja. 1 plast Enoslojni zgornji del Race7 je zelo udoben, z veliko prileganjem okoli noge in majhno težo za največji. TGS 62/75 ° Noga do stopala (62% podplatov) je zasnovana tako, da upošteva maksimalno stabilnost in vpliv. To območje se zaKeyi s tako imenovano baletno črto, ki konča ta stabilizacijski del pod kotom 75%. Nasprotno, za to baletno vrvjo so čevlji opremljeni z materialom, ki podpira in spodbuja odboj odtoka. Tehnologija TGS 62/75 zagotavlja, da se čevelj natančno upogne na pravem mestu, da stimulira naravne stranske in sprednje-zadnje gibe stopal. Vmesna plošča RunLite ™ Blazinica RunLite ™ je narejena iz brizgane, zelo vzdržljive EVA, ki ustvari udobje za stopalo, medtem ko omogoča dober občutek na površini. Podplat je lahek in se na prvi stopnji odziva na različne vrste površin. Heelcup Nogavica naše čevlje je zasnovana tako, da ne poveča teže čevljev, temveč deluje tudi za stabilizacijo in pritrditev stopala v čevlje. Padec 5 mm Naš standardni nagib pete in toe je 5 mm. To omogoča naravno držo in pravilno nagibanje telesa med vožnjo. Športni copati » Tekaški čevlji » Boty Salming Race 7 moški Black / varnost rumena

Izdelek Boty Salming Race 7 moški Black / varnost rumena najdete med izdelki v skupini Moški čevlji, pripada znamki Salming, velikost je 5 UK, 9.

Boty Salming Race 7 moški Black / varnost rumena - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost13,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
KategorijaČevlji, Rakete, Moški čevlji
ZnamkaSalming
Velikost5 UK, 9

Boty Salming Race 7 moški Black / varnost rumena - zgodovina cen in razpoložljivosti

Boty Salming Race 7 moški Black / varnost rumena - drugi zanimivi izdelki

Boty Salming Race 7 moški Black / varnost rumena - kako najti najboljšo ponudbo?