Boty moški AKU Hitro Air črna / oranžna

Boty moški AKU Hitro Air črna / oranžna

Boty moški AKU Hitro Air črna / oranžna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 121,28 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Boty moški AKU Hitro Air črna / oranžna - opis izdelka

Boty moški AKU Hitro Air črna / oranžna Rapida Air je eden najlažjih modelov znamke AKU. Izjemno zračen, lahek in udoben superge lahko uporabite med potovanjem, v mestu, pa tudi na sprehodih v naravi. Pleteni zgornji del v kombinaciji s patentirano tkanino znamke AKU - AIR 8000 (do 11-krat bolj zračna od običajnih materialov) - boste še posebej cenili v vročih dneh. Izjemno lahkotnost in zračnost modela zagotavlja odsotnost podloge, vendar to ne pomeni, da je bila varnost stopala zanemarjena. V sprednjem delu čevlja je gumijast trak ob jarkih, mehak podplat iz materiala EVA pa bo poskrbel za udobje pri stopanju nanj. Uporabljeni podplat VIBRAM Cruise zagotavlja stabilno tekalno plast tudi na mokrem terenu. Češnja na torti v obliki udobja je uporaba oblikovanega vložka v čevlju in vložka OrthoLite X25 z fino perforiranimi luknjami, ki preprečujeta, da bi se noga parila. Rapida Air je s svojo težo 275 gramov izjemno lahka poletna superga, ki vam bo zagotovila tudi izjemno udobje. Specifikacije: Zgornji del: pleteni zgornji del + tehnologija AIR 8000 Vložek: sproščeno Vmesni podplat: EVA Odtis: OrthoLite X25 Podplat: VIBRAM Cruise Teža ½ para (velikost 8): 275 g Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Boty moški AKU Hitro Air črna / oranžna

Izdelek Boty moški AKU Hitro Air črna / oranžna spada v skupino izdelkov Moški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Boty moški AKU Hitro Air črna / oranžna - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastatšport, treking čevlji nizké-0,80-64031900
KategorijaČevlji, Moški čevlji
ZnamkaAKU
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Boty moški AKU Hitro Air črna / oranžna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Boty moški AKU Hitro Air črna / oranžna - drugi zanimivi izdelki

Boty moški AKU Hitro Air črna / oranžna - kako najti najboljšo ponudbo?