Čevlji Asolo Ubežnik GTX MM svetloba black/grey/915

Čevlji Asolo Ubežnik GTX MM svetloba black/grey/915

Čevlji Asolo Ubežnik GTX MM svetloba black/grey/915

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 211,61 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čevlji Asolo Ubežnik GTX MM svetloba black/grey/915 - opis izdelka

Čevlji Asolo Ubežnik GTX MM svetloba black/grey/915 Sodobna zasnova, trden podplat, majhna teža. Tri glavne prednosti teh pohodniških čevljev, ki so bili ustvarjeni posebej za gorske pohode z nahrbtnikom na hrbtu. Nosite jih v visokogorju, v Krkonoših in brez strahu tudi v Alpah. Zaradi trpežnega gumijastega pokrova prstov si ne boste udarili prsta na prvi korenini in tudi ostri alpski apnenec ne bo povzročil, da bi ti čevlji presegli proračun. Podplat Asolo Syncro z ojačitvijo Duo Asoflex preprečuje zvijanje čevlja in ohranja stopalo na mestu. Tudi na najslabšem terenu, na katerega se boste kdaj podali. Na trdi podlagi vam poliuretanski vmesni podplat prihrani kolena. Zavežite vezalke, nadenite si nahrbtnik in se podajte v hrib. Ključne lastnosti Teža: 690 g (1/2 para) Zgornji del: vodoodbojno 1,6-1,8 mm usnje in trpežen najlon Membrana: Gore-Tex Performance Comfort Podplat: Asolo Syncro Vmesni podplat: poliuretan Podloga: anatomska Lite 2 Gumijasta obloga na prstu Izdelano v Evropi Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Čevlji Asolo Ubežnik GTX MM svetloba black/grey/915

Ta izdelek je v kategoriji Pohodniški čevlji, pripada znamki Asolo, velikost je 5 UK, 9, najdete ga v trgovini Gamisport.si.

Čevlji Asolo Ubežnik GTX MM svetloba black/grey/915 - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji
ZnamkaAsolo
Velikost5 UK, 9
E-trgovinaGamisport.si

Čevlji Asolo Ubežnik GTX MM svetloba black/grey/915 - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čevlji Asolo Ubežnik GTX MM svetloba black/grey/915 - drugi zanimivi izdelki

Čevlji Asolo Ubežnik GTX MM svetloba black/grey/915 - kako najti najboljšo ponudbo?