Hlače HANNAH Tibi II plamen

Hlače HANNAH Tibi II plamen

Hlače HANNAH Tibi II plamen

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 174,42 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Hlače HANNAH Tibi II plamen - opis izdelka

Hlače HANNAH Tibi II plamen Če močno pričakujete smučarsko obleko, nataknite ženske hlače Tibi II, na strmini vas ne bodo izdale. Membranski material Climatic Active Stretch z zalepljenimi šivi je vodoodporen in je zahvaljujoč 4-smerni tehnologiji prilagodljivega materiala popolnoma v gibanju, kar dosegajo tudi anatomsko oblikovana kolena, nastavljiv obseg pasu in dvignjeni sedem. Termoregulacijo zagotavljajo zračne lastnosti membrane in podpora z zračenjem z vodotesnimi zadrgami YKK, ki so hkrati tudi oblikovalski element. Zanimiva in praktična nakit je tudi stegenski žep na zadrgo. Snežne manšete na nogah in razcepke zadrge na spodnjem delu noge so standard smučanja. Verjamemo, da boste delno izolirani zadnji del. Nastavljiv obseg pasu z ježkom na traku / dvignjen šiv / anatomsko oblikovana kolena / glavni žepi na zadrgo / stegenski žep za zadrgo YKK / močno prezračevanje z nepremočljivimi zadrgami YKK / snežna manšeta v nogi / žep na zadrgo na nogi / oblazinjeni šivi / 3D logotip / delno izoliran zadnji del / 100% poliester / membrana Climatic Active Stretch 15 000mm / 15 000 g / m2 / 24h znamka smučarskih hlač Hannah Hannah primeren za zimske športne aktivnosti Hlače vrste izdelka Spol Ženske Dejavnosti Hannah Smučanje Hlače » Športne hlače » Hlače HANNAH Tibi II plamen

Ta izdelek je v kategoriji Ženske hlače, pripada znamki Hannah, je izdelan v velikosti 44.

Izdelek Hlače HANNAH Tibi II plamen najdete med izdelki v skupini Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, je izdelan v velikosti 44.

Ta izdelek najdete v skupini Ženska obleka, pripada znamki Hannah, je izdelan v velikosti 44.

Hlače HANNAH Tibi II plamen - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače, Ženska obleka
ZnamkaHannah
Velikost44

Hlače HANNAH Tibi II plamen - zgodovina cen in razpoložljivosti

Hlače HANNAH Tibi II plamen - drugi zanimivi izdelki

Hlače HANNAH Tibi II plamen - kako najti najboljšo ponudbo?