Moška majica Silvini Stopnja MJ1714 modro-rumena

Moška majica Silvini Stopnja MJ1714 modro-rumena

Moška majica Silvini Stopnja MJ1714 modro-rumena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 60,33 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moška majica Silvini Stopnja MJ1714 modro-rumena - opis izdelka

Moška majica Silvini Stopnja MJ1714 modro-rumena Univerzalna moška majica primerna za tek na smučeh, alpinizem, tek in druge dejavnosti na prostem. Sprednji del kapuce je izoliran z materialom Primaloft, medtem ko je zadnji del izdelan iz tankega materiala, ki diha in preprečuje potenje med aktivnim gibanjem. Ima anatomsko oblikovane rokave, ki so zaključeni z manšeto z luknjo za palec. Grado je šibkejša in prilagodljivejša različica sistema Dirillo. Specifikacije odsevni elementi prenos spodnjega roba dolga glavna zadrga dvojna manšeta na rokavu dva žepa na zadnji strani stranske plošče iz prožnega materiala izoliran z materialom iz flisa Parametrija WARMING PROSPEKTIVNOST SLIM FIT PRILOŽNOST Material YKK - zadrge preverjene kakovosti, vrhunska japonska tehnologija, zagotovilo zanesljivosti POWERterm - izoliran material s flisom na notranji strani, učinkovit za odvajanje znoja in toplotno izolacijo primaloft - sintetični toplotnoizolacijski material iz Prima loft . Je prožen, ima dobre toplotnoizolacijske lastnosti s posebej obdelanimi vlakni, ki ne vpijajo vlage. Material ohranja toploto tudi, ko je moker. Po lastnostih je podoben perju. Sezoni pomlad, jesen, zima Šport tek na smučeh, na prostem, kolesarjenje Hoodiji in puloverji » Hoodis » Moška majica Silvini Stopnja MJ1714 modro-rumena

Izdelek Moška majica Silvini Stopnja MJ1714 modro-rumena najdete med izdelki v skupini Tek na smučeh, pripada znamki Silvini, velikost ustreza nalepki 3XL.

Moška majica Silvini Stopnja MJ1714 modro-rumena - parametri izdelka

Velikost4XL
VelikostL
VelikostM
VelikostS
VelikostXL
VelikostXXL
VelikostXXXL
KategorijaMajica, Tek na smučeh
ZnamkaSilvini
Velikost3XL

Moška majica Silvini Stopnja MJ1714 modro-rumena - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moška majica Silvini Stopnja MJ1714 modro-rumena - drugi zanimivi izdelki

Moška majica Silvini Stopnja MJ1714 modro-rumena - kako najti najboljšo ponudbo?