moški čevlji AKU Tribute II rjav rjava

moški čevlji AKU Tribute II rjav rjava

moški čevlji AKU Tribute II rjav rjava

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 185,54 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

moški čevlji AKU Tribute II rjav rjava - opis izdelka

moški čevlji AKU Tribute II rjav rjava AKU Tributte II GTX Model Tributte je od prvega lansiranja doživel številne spremembe. Ohranil pa je osnovno idejo - lastniku ponuditi udobne, varne čevlje, v katerih bo imel dober stik s terenom. Gradi na zgornjem delu iz usnja, narejenem iz milimetra debelega usnja, ki ga za obstojnost čevlja dopolnjuje PU brizganje. Skupaj z uporabljeno membrano Gore-Tex Performance Comfort preprečuje prodiranje vode in ohranja toplotno udobje stopala. Uporabljena ojačitev v obliki eksoskeleta dobro zategne gleženj in tako lastniku zagotovi stabilnost in oporo. Zanesljivost je tudi podplat VIBRAM, ki je bil preizkušen že leta in je v tem modelu mehkejši, da lastniku daje stabilnost tudi v blatu ali snegu. Patentiran sistem za oblazinjenje Elica porazdeli težo telesa po celotni površini čevlja in tako lastniku pomaga prihraniti energijo. Model AKU Tributte II GTX bodo cenili vsi, ki se skozi vse leto gibljejo po hribovitem terenu ali nižjih gorah in želijo imeti na nogah zanesljiv, varen in nepremočljiv nosilec. Je idealna izbira za češke hribe. Specifikacije: Zgornji del: gladko usnje 2,0 mm Podloga: Gore-Tex Performance Comfort Vložek: odstranljiv EVA Vmesni podplat: Injection Lasting Odtis: sistem Elica Okrepitev: Exoskeleton Podplat: VIBRAM Sender (ekskluzivno za baterijo) Teža ½ para (velikost 8): 620 g Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » moški čevlji AKU Tribute II rjav rjava

Izdelek moški čevlji AKU Tribute II rjav rjava spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9.

Ta izdelek najdete v skupini Moški čevlji, pripada znamki AKU, velikost je 5 UK, 9.

moški čevlji AKU Tribute II rjav rjava - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaAKU
Velikost5 UK, 9

moški čevlji AKU Tribute II rjav rjava - zgodovina cen in razpoložljivosti

moški čevlji AKU Tribute II rjav rjava - drugi zanimivi izdelki

moški čevlji AKU Tribute II rjav rjava - kako najti najboljšo ponudbo?