Moški čevlji Garmont Pordoi Nubuk GTX V olivnem zelena / svetlo zelena

Moški čevlji Garmont Pordoi Nubuk GTX V olivnem zelena / svetlo zelena

Moški čevlji Garmont Pordoi Nubuk GTX V olivnem zelena / svetlo zelena

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 174,75 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji Garmont Pordoi Nubuk GTX V olivnem zelena / svetlo zelena - opis izdelka

Moški čevlji Garmont Pordoi Nubuk GTX V olivnem zelena / svetlo zelena Ženska različica lahkih, vsestranskih pohodniških čevljev Pordoi Nubuck GTX iz serije HIKING italijanske blagovne znamke GARMONT. Ta model je izdelan iz trdnega 2 mm naoljenega usnja nubuk. Ima tekstilni jezik in zgornji rob za večjo zračnost in manjšo težo.Notranja podloga GORE-TEX Performance Comfort zagotavlja 100-odstotno nepremočljivost, pa tudi zračnost in udobje.Šivanke imajo 4 pare kovinskih očesc in 2 para kovinskih kaveljčkov nad gležnjem.Vmesni podplat je izdelan iz materiala EVA, ki absorbira in blaži udarce.Podplat je platforma Vibram Winkler iz zelo oprijemljive zmesi MEGAGRIP, ki zagotavlja odpornost proti zdrsu in stabilnost.Elementi prileganja temeljijo na preizkušeni platformi GARMONT Anatomically Directed Design (ADD), ki upošteva anatomske posebnosti človeškega stopala. Razširjen prostor za prste, različna višina robov čevlja in oblazinjenja gležnja (zunanji in notranji del sta različno visoka) ali 'krivo' prišit jezik z asimetričnim oblazinjenjem, ki onemogoča njegovo drsenje vstran. Prav tako je šivanka 'senčnik' s pogledom od zgoraj, saj je upoštevana smer vleka z idealnim naklonom proti stopalu. Ta model je zasnovan za pohodništvo z razumno obremenitvijo, vendar je zaradi svoje vsestranskosti primeren za številne dejavnosti na prostem in bo dobra izbira ne le za navdušence na prostem. Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Moški čevlji Garmont Pordoi Nubuk GTX V olivnem zelena / svetlo zelena

Izdelek Moški čevlji Garmont Pordoi Nubuk GTX V olivnem zelena / svetlo zelena spada v skupino izdelkov Pohodniški čevlji, pripada znamki Garmont, velikost je 5 UK, 8.

Ta izdelek je v kategoriji Ženski čevlji od znamke Garmont, je izdelan v velikosti 5 UK, 8.

Izdelek Moški čevlji Garmont Pordoi Nubuk GTX V olivnem zelena / svetlo zelena najdete med izdelki v skupini Moški čevlji, pripada znamki Garmont, velikost je 5 UK, 8.

Moški čevlji Garmont Pordoi Nubuk GTX V olivnem zelena / svetlo zelena - parametri izdelka

Velikost4 UK
Velikost4,5 UK
Velikost5 UK
Velikost5,5 UK
Velikost6 UK
Velikost6,5 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Ženski čevlji, Moški čevlji
ZnamkaGarmont
Velikost5 UK, 8

Moški čevlji Garmont Pordoi Nubuk GTX V olivnem zelena / svetlo zelena - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji Garmont Pordoi Nubuk GTX V olivnem zelena / svetlo zelena - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji Garmont Pordoi Nubuk GTX V olivnem zelena / svetlo zelena - kako najti najboljšo ponudbo?