Moški čevlji Garmont Vzpon GTX siva / rdeča

Moški čevlji Garmont Vzpon GTX siva / rdeča

Moški čevlji Garmont Vzpon GTX siva / rdeča

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 223,10 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji Garmont Vzpon GTX siva / rdeča - opis izdelka

Moški čevlji Garmont Vzpon GTX siva / rdeča Eden od glavnih pogojev za njihovo izbiro je visoka togost in stabilnost ob ohranjanju visoke vzdržljivosti in sprejemljive teže. Čevelj je zasnovan v skladu s tehnologijo A.D.D., značilno za Garmont , pri kateri oblikovanje in funkcionalnost konstrukcije temeljita na anatomiji človeškega stopala. Zgornji del je kombinacija izdelkov Premium 1.8 mm debelo semiš usnje Perwanger v kombinaciji z visoko odporno na obrabo sintetično tkanino Cordura, ki je nameščena na mestih, kjer daje celotni zgornji konstrukciji višjo raven prožnosti, membrano Gore-Tex za popolno nepremočljivost, gumijastim pokrovom za povečanje vzdržljivosti, vezalkami do prstov, ki povečujejo stabilnost pri majhnih korakih in omogočajo večjo prilagodljivost različnim tipom stopal, trak na peti za lažji vstop v čevelj, izjemen vmesni vložek Frame flex, ki zagotavlja stabilnost in udobje na daljših pohodih s težkim nahrbtnikom, PU stabilizator pete, ki omogoča združljivost s polavtomatskimi raki, Micro porozni vmesni podplat iz gume dvojne gostote in podplat Vibram Nepal s poudarjeno peto za boljše zaviranje na dolgih spustih. Outdoor čevlji » Pohodniški čevlji » Moški čevlji Garmont Vzpon GTX siva / rdeča

Ta izdelek najdete v skupini Pohodniški čevlji, pripada znamki Garmont, velikost je 5 UK, 9.

Izdelek Moški čevlji Garmont Vzpon GTX siva / rdeča spada v skupino izdelkov Moški čevlji, pripada znamki Garmont, velikost je 5 UK, 9.

Moški čevlji Garmont Vzpon GTX siva / rdeča - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Pohodniški čevlji, Moški čevlji
ZnamkaGarmont
Velikost5 UK, 9

Moški čevlji Garmont Vzpon GTX siva / rdeča - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji Garmont Vzpon GTX siva / rdeča - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji Garmont Vzpon GTX siva / rdeča - kako najti najboljšo ponudbo?