Ženske membrano hlače Kilpi ALPIN-W Črna

Ženske membrano hlače Kilpi ALPIN-W Črna

Ženske membrano hlače Kilpi ALPIN-W Črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 115,66 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Ženske membrano hlače Kilpi ALPIN-W Črna - opis izdelka

Ženske membrano hlače Kilpi ALPIN-W Črna Ženske nepremočljive hlače Kilpi ALPIN-W imajo vrhunsko zmogljivost za pohodništvo, turno smučanje in druge dejavnosti na prostem, ko morate ostati suhi in na toplem. Membranski material SIBERIUM z visoko vodoodpornostjo in zračnostjo ustreza vlogi idealnega zaščitnega sloja in je izjemno lahek, zato hlače ALPIN-W zlahka pospravite v miniaturni prostor, ki je na voljo v nahrbtniku z opremo. V velikosti 36 tehta le 250 g. Prednosti ženskih hlač Kilpi ALPIN-W minimalna teža ob ohranjanju odličnih funkcionalnih lastnosti vodoodporen in zračen material z membrano SIBERIUM polne stranske zadrge za enostavno vlečenje čez pohodniške čevlje vsi šivi so zalepljeni ohlapen kroj in pas z Velcro zapenjanjem enostaven dostop do spodnjih hlačk žepi so le žepi za dostop do spodnjih hlač, ne vsebujejo žepka za hiter dostop do žepov spodnjega sloja spodnji robovi nog z nedrsečo elastiko Lastnosti izdelka Šport: tek, tek na smučeh, smučanje, pohodništvo in potovanja Specifikacija: SIBERIUM 30 000 2,5L Tkanina: 2 Rezanje: Široko Šivi: lepljeni Zadrge: polno zapenjanje / snemljive, najlonske, obojestranske, vodoodporne Vodni stolpec: 20000 Prepustnost: 30000 Pas: nastavljiv rob rokavov z Velcro Drugo: vrečke za pakiranje Hlače: elastične, nastavljive Ventilacijske zadrge: ne 100 % POLIESTER Hlače » Športne hlače » Ženske membrano hlače Kilpi ALPIN-W Črna

Ta izdelek je v kategoriji Ženske hlače, pripada znamki Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Izdelek Ženske membrano hlače Kilpi ALPIN-W Črna najdete med izdelki v skupini Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Kilpi, je izdelan v velikosti 46.

Ženske membrano hlače Kilpi ALPIN-W Črna - parametri izdelka

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Velikost46
Intrastatjopice in roláky-1,00-61099090
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaKilpi
Velikost46

Ženske membrano hlače Kilpi ALPIN-W Črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Ženske membrano hlače Kilpi ALPIN-W Črna - drugi zanimivi izdelki

Ženske membrano hlače Kilpi ALPIN-W Črna - kako najti najboljšo ponudbo?