Čelada NILS Extreme MTV62J roza

Čelada NILS Extreme MTV62J roza

Čelada NILS Extreme MTV62J roza

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 12,36 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Čelada NILS Extreme MTV62J roza - opis izdelka

Čelada NILS Extreme MTV62J roza NILS Extreme MTV62J je kolesarska čelada, ki poskrbi za varno vožnjo s kolesom, skuterjem, rolko ali rolko. Model MTV62J je izdelan s tehnologijo Out-mold, pri kateri je struktura sestavljena iz PVC-oblike, v katero je prilepljen vložek iz ekspandiranega polistirena (EPS). Notranji del razporedi silo morebitnega udarca. Preostala energija se prenese na glavo s penastimi blazinicami, ki prav tako absorbirajo del sile udarca. Čelada je na voljo v dveh velikostih in ima sistem za enostavno nastavitev obsega glave z vrtenjem kolesca na zadnji strani čelade. Zaradi plastične zaponke na traku z nastavljivo dolžino je mogoče napravo MTV62J enostavno natakniti in sneti. PARAMETRI Material PVC, EPS, najlon, PP Oblikovanje iz kalupov Dolžinsko nastavljiv trak za brado z zaponko Nastavitev obsega glave z vrtljivim kolesom 25 prezračevalnih odprtin Oprema za kolo » Kolesarske čelade » Čelada NILS Extreme MTV62J roza

Izdelek Čelada NILS Extreme MTV62J roza spada v skupino izdelkov Kolesarske čelade, proizvaja ga blagovna znamka Nils Extreme v velikosti 52-56, najdete v e-trgovini Gamisport.si.

Čelada NILS Extreme MTV62J roza - parametri izdelka

Velikost48-52
Velikost52-56
Intrastatčelade SKI in cyklo-0,30-65061010
KategorijaČelade, Kolesarske čelade
ZnamkaNils Extreme
Velikost52-56
E-trgovinaGamisport.si

Čelada NILS Extreme MTV62J roza - zgodovina cen in razpoložljivosti

Čelada NILS Extreme MTV62J roza - drugi zanimivi izdelki

Čelada NILS Extreme MTV62J roza - kako najti najboljšo ponudbo?