Hlače HANNAH Berenika moon rock

Hlače HANNAH Berenika moon rock

Hlače HANNAH Berenika moon rock

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 30,79 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Hlače HANNAH Berenika moon rock - opis izdelka

Hlače HANNAH Berenika moon rock Ženske hlače za prosti čas Berenika so narejene iz funkcionalnega sintetičnega materiala AFT Stretch s pridihom elastičnih vlaken. Zelo jih je udobno nositi in vam omogočajo največjo svobodo gibanja. Všeč jim bo tudi njihova vsestranskost. Dolžina nog je nastavljiva, zato jih lahko preprosto spremenite v kratke hlače, ko se zunaj nepričakovano ogreje. Za sončne dni hlače zagotavljajo tudi UV 30 zaščito. Redno prileganje dobro ustreza večini telesnih oblik. Prikladno pospravite vse svoje najpomembnejše predmete v dva žepa. Udobnejših hlač za tek po mestu ne boste našli. LASTNOSTI IZDELKOV Spol: ženske vrsta izdelka: hlače Material: AFT raztezanje Sestava: 85% poliamid + 15% elastan Hlače » Športne hlače » Hlače HANNAH Berenika moon rock

Izdelek Hlače HANNAH Berenika moon rock spada v skupino izdelkov Ženske hlače, pripada znamki Hannah, je izdelan v velikosti 44.

Ta izdelek je v kategoriji Ženske športne hlače, proizvaja ga blagovna znamka Hannah, je izdelan v velikosti 44.

Hlače HANNAH Berenika moon rock - parametri izdelka

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
Intrastatmoški kalhoty-0,60-62034319
KategorijaHlače, Ženske hlače, Ženske športne hlače
ZnamkaHannah
Velikost44

Hlače HANNAH Berenika moon rock - zgodovina cen in razpoložljivosti

Hlače HANNAH Berenika moon rock - drugi zanimivi izdelki

Hlače HANNAH Berenika moon rock - kako najti najboljšo ponudbo?