Moški čevlji Garmont Zmajev rep črna

Moški čevlji Garmont Zmajev rep črna

Moški čevlji Garmont Zmajev rep črna

Najnižja cena v zadnjih 45 dneh: 118,97 €

Cene in razpoložljivost se lahko spremenijo večkrat na dan. Aktualne podatke preverite neposredno v e-trgovinah. Vse razpoložljive barve in velikosti najdete neposredno v e-trgovinah.

Moški čevlji Garmont Zmajev rep črna - opis izdelka

Moški čevlji Garmont Zmajev rep črna Čevelj Dragontail je namenjen vsem navdušencem na prostem, ki iščejo lahek in vzdržljiv vsestranski čevelj. Bil bo idealna izbira za lahke pohode, poti ferate in prostočasne dejavnosti. Model Dragontail ima ožji kroj z večjim volumnom v predelu prstov, kar zagotavlja največje udobje tudi na neravnem terenu. Zgornji del je izdelan iz trpežnega semiš usnja z izjemno tankimi vložki EFoam v predelu prstov in pete ter vezalkami za natančno prileganje.Gumijasti podplat Garmont zagotavlja največjo prožnost in oprijem pri hoji ter je prilagojen potrebam plezanja v predelu prstov. Zaradi ostrega profila se zlahka premika po mehkem in spolzkem terenu. Zasnova čevlja zagotavlja 360-stopinjsko prilagodljivost in oprijem na vseh vrstah terena, kar je idealno za lažje plezanje, hojo po grušču in skalnatem terenu. Vložek FrameFlex Light v povezavi z vmesnim podplatom EVA z dvojno gostoto zagotavlja optimalno ravnovesje med blaženjem in stabilnostjo. Tehnične lastnosti: - trpežno semiš usnje z izjemno lahkimi vložki EFoam v predelu prsta in stopala - vezalke na prstih za popolno prileganje- Vložek FrameFlex Light- vmesni podplat iz pene EVA z dvojno gostoto Outdoor čevlji » Trekking čevlji » Moški čevlji Garmont Zmajev rep črna

Izdelek Moški čevlji Garmont Zmajev rep črna najdete med izdelki v skupini Moški čevlji, pripada znamki Garmont, velikost je 5 UK, 9.

Moški čevlji Garmont Zmajev rep črna - parametri izdelka

Velikost10 UK
Velikost10,5 UK
Velikost11 UK
Velikost11,5 UK
Velikost12 UK
Velikost12,5 UK
Velikost13 UK
Velikost7 UK
Velikost7,5 UK
Velikost8 UK
Velikost8,5 UK
Velikost9 UK
Velikost9,5 UK
Intrastattreking čevlji vysoké-1,40-64039113
KategorijaČevlji, Moški čevlji
ZnamkaGarmont
Velikost5 UK, 9

Moški čevlji Garmont Zmajev rep črna - zgodovina cen in razpoložljivosti

Moški čevlji Garmont Zmajev rep črna - drugi zanimivi izdelki

Moški čevlji Garmont Zmajev rep črna - kako najti najboljšo ponudbo?